A NOOD márkanév vizuálisan egy szimmetrikus alakzatú szó, akár az emberi test, amelyet a nude szó sejtet. A természetes anyagokból készült fehérneműk viselése oly kényelmes, mintha nem is lennének rajtunk!

Ezt szerettem volna sugallni a termékeimmel, melyeket igyekszem úgy összeállítani, hogy akkor is, ha sprődebb csipkét használok, a testtel érintkező részük pamutból készüljön. Kézzel készült fehérneműim követik valamelyest a ruhaiparban meglévő trendeket, mégis egyediek, akárcsak a galléros kollekcióm.

Egy másik kreatív koncepcióm süti témában született, ahol a desszert és a tea motívumok adják meg a fehérneműk bájos hangulatát. A vicces mintázatú anyagok használata is jellemző stílusomra, mint például a cigizős kéz a női fehérneműn vagy a napozó csajok a férfi boxeren.

Egy másik téma, ami nagyon foglalkoztat, az a menyasszonyi fehérnemű. Ennél a kollekciónál bátrabb díszítési megoldásokkal is alkothatok, ahol a gyöngyöktől kezdve a tollak és tüll anyagokon át szinte csak a képzelet szabhat határt.Az időszakos kollekcióim pedig, a Karácsonyt vagy éppen a Valentin napot idézik meg.

Elérhetőség:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük