Cégünk 1999 óta, immáron 20. éve áll az ügyfelek szolgálatában. Megalapítása óta dinamikusan fejlődik, évről-évre gyarapodó szerződésállománnyal és növekvő ügyfélszámmal.

Cég neve, székhelye:

Euro-Quattro Kft. 1173 Budapest Cinkotai út 2.

Telephely:

1183 Budapest, Üllői út 458.

Elérhetőségek:

(+36 1) 257-7214, fax: (+36 1) 257-7206

Központi email cím: info@euroquattro.hu

Bemutatkozás:

Cégünk 1999 óta, immáron 20. éve áll az ügyfelek szolgálatában. Megalapítása óta dinamikusan fejlődik, évről-évre gyarapodó szerződésállománnyal és növekvő ügyfélszámmal. Több mint 400 000 szerződést kötöttünk több tízmilliárdos állománydíj mellett. Termékpalettánkon minden biztosítási módozat megtalálható. A biztosítókkal is kiemelten jó viszonyt ápolunk, mindenhol VIP státusszal bírunk, amely lehetővé teszi az ügyfeleink és a közvetítő kollégáink színvonalasabb kiszolgálását. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy ebben az évben kaptuk meg a 27. szakmai elismerésünket, 2019-ben az „Év alkusza” szakmai díjat is a magunkénak mondhatjuk. Ezúton is köszönjük azon ügyfeleinknek, akik megtiszteltek bizalmukkal! A jövőben is azon munkálkodunk, hogy megfeleljünk a legmagasabb ügyfélelvárásoknak!

Az Euro-Quattro Alkusz Kft. minden összevetésben és elemében független a biztosítási piacon. Ez biztosítja számunkra, hogy ténylegesen képviselni tudjuk az ügyfelek érdekét a biztosítókkal szemben. Klasszikus értelemben vett lakossági brókerként működik cégünk, igyekezve meghálálni azt a bizalmat, mellyel ügyfeleink megtiszteltek. Cégfilozófiánk egyik alaptézise, hogy aki már egyszer volt megbízónk, az mindig minket válasszon a jövőben is!

Várjuk megkeresését a biztosítások minden területén! Szolgáltatásaink ingyenesek!