Professzionális szempilla-hosszabbítással foglalkozom, bár ma már inkább beszélhetünk dúsításról, hiszen nem mindig a hossz a lényeg.

Rétegi Kitti vagyok, a Kittyomka Pillapatika tulajdonosa.

2020.06.01-jén sikerült egy új, igényes szépségszalont kialakítani Velencei-tó szívében, Gárdonyban. Egy technikailag szépen felépített, gondosan kiválasztott ív, vastagság, forma kombinációval akár sebészi műveleteket is ki tudunk küszöbölni. Akár egy lógó szemhéjat is el tudunk takarni vele. Vendégkörömet elég változatos életkorú hölgyek alkotják, túlnyomóan a 40-50 körüli üzletasszonyok, akiknek munkájuk során fontos a külső, de a gyermeküket nevelő anyukák, akik egy kicsit kikapcsolódnak/relaxálnak nálam, és a 20 éves iskolás lányok is szívesen fekszenek a kezeim alá. Szerencsére egyre többen céltudatosan keresik a Szépség-gyár lányokat. Tudják, hogy tőlünk maximális töltöttségű szempilla-szettel fognak távozni! Szolgáltatásaim folyamatosan bővülnek.

Jelenleg 1D-6D szettecskékből tudnak válogatni a vendégek. Maximum 0,12 mm vastagsággal és maximum 12 mm hosszal, Szépség-gyár technikával és anyagokkal dolgozom, keresem és próbálom az újdonságokat.

Mindig igyekszem a legjobbat nyújtani, ezért sosem arra törekedtem, hogy “negyvenperces” pillás legyek. Minden vendégemre megfelelő időt szánok, hiszen sosem tudhatom, hogy milyen meglepetések várnak rám a töltés vagy éppen egy új vendég fogadása során. Egy szett megépítése átlagban 2-3 órát vesz igénybe. Nagyban függ a természetes pillaállománytól, töltésnél a lenövésektől, hullásoktól, és a sminkhasználattól is. Ha egyszer kipróbáltad a műszempillát, függője leszel!

Várok mindenkit szeretettel: Kittyomka


Cím: 2483 Gárdony, Kossuth u. 27.
Telefon: 0630 582 4075
Szépség-gyár – Pillás, akiről meséltek