Az alkalmazotti létben helyüket nem találó-, vagy a GYES-ről munkahelyükre visszatérni nem tudó anyáknak segítünk a vállalkozói élet felé vezető úton, mert a kiteljesedés és egy magasabb egzisztencia elérése ma már nem lehet kiváltság kérdése egyetlen nő számára sem!

LadysBusiness Bemutatkozás

A Ladys Business mögött élettörténetek állnak. Sok év szakmai tapasztalata és a sors által állított magas lécek kínkeserves megugrása után alakult ki az a vízió, ami egyben a küldetésünkké is vált: Az alkalmazotti létben helyüket nem találó-, vagy a GYES-ről munkahelyükre visszatérni nem tudó anyáknak segítünk a vállalkozói élet felé vezető úton, mert a kiteljesedés és egy magasabb egzisztencia elérése ma már nem lehet kiváltság kérdése egyetlen nő számára sem!
Nők ezrei küzdenek naponta a megbecsülésért, a számukra kívánatos önmegvalósításért. Kilépni az amúgy csodálatos anyaszerepből, vagy hétköznapi háziasszony szerepéből, hogy végre megmutathassák a világnak, hogy üzleti területeken is képesek maradandót alkotni. Van, akiknek ez sikerül egy jó egzisztenciát ígérő alkalmazotti pozícióval, de sokkal többen vannak, akiknek sajnos esélyük sincs erre.
Ugyanakkor a magyar nőknek számtalan erős készségük van, ami lehetővé tenné számukra az üzleti életben való helytállást, ezzel stabil jövedelmet és nem utolsó sorban az önmegvalósítást is megteremtve.
Nézd át szolgáltatásainkat és válassz üzleti tanácsadás Programjaink közül, melynek segítségével könnyedén veszed majd a vállalkozásindítás során eléd gördülő akadályokat és jobban élvezed a női létedet, mint valaha!
Ha csak egy kis lendületre van szükséged, hogy kilépj a szürke hétköznapokból, vagy még nem találod az utad: mi segítünk megtalálni a szuperképességedet, amivel újraépítheted magad! Kreatív ötletekkel és üzleti terv írással alapozzuk meg vállalkozásodat.
Pályázatfigyelés és pályázatírás szolgáltatásunkkal a forrásaidra is rálelhetsz, valamint projektmenedzsment szolgáltatásunk segíti sikereidet.
Ha pedig tudod, hogy mit és hogyan, csak azt nem, hogy kivel, akkor felkutatjuk neked a legrelevánsabb beszállítókat és kivitelezőket, de akár ügyfélszerzésben is segítünk.
Rugalmasak vagyunk, így a szolgáltatásainkat 80%-ban online végezzük, de igény esetén természetesen a személyes találkozás pótolhatatlan varázsát is szívesen átéljük.

Elérhetőségeink:

info@ladysbusiness.hu