Manapság reneszánszát éli a kézműveskedés. Egyre nagyobb az igény mindenre ami egyedi, amit nem távoli országokban készítenek, hanem jó tudni, hogy magyar kézműves készítette szívvel és lélekkel.

Jakab Lenke vagyok a SzappanArt megálmodója!


Szappan Art- a cég, ami több, mint egy vállalkozás… egy hely, ahol a gondosan összeválogatott minőségi alapanyagok megtelnek színekkel, illatokkal, érzésekkel- életre kelnek. Minden kompozíció egyedi elképzelések és igények alapján készül, az egészen kis rózsáktól a nagyméretű virágboxokig.


Manapság reneszánszát éli a kézműveskedés. Egyre inkább fontosabbnak tartják az emberek, hogy ne csak leemeljenek egy tömegterméket a polcról és azt ajándékozzák. Egyre nagyobb az igény mindenre ami egyedi, amit nem távoli országokban készítenek, hanem jó tudni, hogy magyar kézműves készítette szívvel és lélekkel. Manapság olyan nagy divat ajándék boxokat, kosarakat készíteni virágokból, legyen mű vagy élő, édességekből, italokból. Ritka kincs a mai világban, hogy egy olyan örök emléket ajándékozhatunk, ami még évek után is megőrzi értékeit!