Szöllősi Gábor vagyok, egyéni vállalkozó, motorkerékpár szerelő és egyben a SlickMotor tulajdonosa.

Úgy gondolom fontos, hogy ha rám bízod a motorod, akkor tudj is rólam valamit, hiszen ebben a szakmában fontos a bizalom. 2009ben szereztem motorkerékpár szerelő- és javító végzettségem. Természetesen ez csak a tanulási folyamat kezdete volt. Pályafutásom egy márka független szerviz szerelőjeként kezdtem még igen csekély tudással. Ezt követte egy Yamaha és később Kawasaki márkaszerviz, ahol volt szerencsém ezen két típus mellett minden más típussal megismerkednem illetve belekóstoltam a csónakmotorok világába is.

Ezt követően ismételten egy márka független szervizben folytattam tovább a tapasztalat szerzést, ahol elsősorban olasz import kétkerekűekkel foglalkoztam. A karambolos motorok felújításától a fényezésre előkészítésen át a teljes átépítésig mindenben volt lehetőségem tapasztalatokat szerezni. Főként japán és olasz utcai motorkerékpárok illetve kis és nagyrobogók voltak jellemzően. Ezt követte egy Suzuki márkaszerviz, ahol az utcai motorok mellett sok enduro/cross fordult meg a kezem alatt. Blokk felújításoktól, a nagyrobogó váltó felújításokon át az elektromos rendszer hibáinak felkutatásán át mondhatni mindenféle/fajta munka megtalált. Elsősorban japán motorokkal foglalkoztam ez idő alatt, viszont a robogótól a chopperekig, időstől a null kilométeresig mindennel.

Némi kihagyás után pályafutásom külföldön, Angliában folytattam, ahol sikerült elhelyezkednem Anglia akkori piacvezető Kawasaki márkakereskedésében. Motorkerékpár szerelőként új motorokat helyeztem forgalomba, a már forgalomban levőket szervizeltem, motorblokk felújításokat végeztem és általában nálam landolt minden finomabb, “ pepecselősebb “ munka. A későbbiekben ugyanitt szereztem műszaki vizsgabiztosi képesítést is. Itt igen széles volt a repertoár, az olasz és japán motorkerékpárokon kívül volt szerencsém belekóstolni az újabb Nortonok világába is.

Munkáim során törekszem a minőségi szerszámok használatára melyek garantálják az alkatrészek, csavarok és egyéb kötőelemek sérülés mentes eltávolítását.”

Cím:Dabas, Bartók Béla út 84/a.

Elérhetőség: +36705878568

info@slickmotor.hu