Jakab Lenke vagyok a Vitál Szalon tulajdonosa. A szépségipar iránti szerelemem már kislány koromban elkezdődött, amikor néha édesanyám magával vitt a szépségszalonba.

Csodálattal bámultam a sok csillogó tégelyt, a varázslatot, ami körül lengte a helyet. Akkor már tudatosult bennem, hogy én ezt a hivatást választom magamnak. És sikerült.

Folyamatosan képzem magam és ugyanezt elvárom a kolléganőimtől is, hogy minőségi és naprakész szolgáltatást tudjunk nyújtani az ügyfeleinknek. Nem is beszélve arról, hogy folyamatosan jelennek meg a piacon újabbnál újabb technológiák, amivel tartani kell a lépést. Az elmúlt tíz év alatt vannak állandó és visszajáró vendégeink. Akik nem csak a kezelések miatt jönnek szívesen, hanem a családias hangulat miatt is.

A professzionális gépi arc és testkezelés mellett, sminktetoválást valamint végleges szőrtelenítést vállalunk, korszerű gépekkel. A vendégköröm túlnyomóan középkorú hölgyekből áll. Ők a leghálásabb korosztály. Kifejezetten szeretek velük dolgozni, imádom hallgatni a történeteiket. Néha kezelés közben figyelem az arcokat, szinte az egész életüket látom. Azt vallom, hogy nem kihívás egy fiatal arcot kezelni. Bár a ráncokat, bőr hibákat teljesen eltüntetni nem tudja, de picit lassítani az öregedés folyamatát, abban tudunk segíteni. Olyan sokféle kemikáliáknak van kitéve az arcunk, emiatt is van szükség szakember segítségére. Referenciaként Koltai Judit színművésznőt említeném meg, aki állandó vendége a kozmetikánknak. Az ő arca az elmúlt évek alatt a színházi smink miatt, igazán meg volt viselve. De már a második kezelés után is szembetűnő a változás.

2119 Pécel, Honfoglalás u. 25.
06 30 768 1552